Max Verstappen sorozatban aratott tíz, míg a Red Bull tizenöt győzelemmel érkezett Szingapúrba, ahol olyan verést kapott a csapat, amilyenre kevesen számítottak. Verstappen az időmérős összeomlás után a futamon egy ötödik hellyel mentett, egy kis szerencsével akár a dobogóra is esélyes lett volna.

Verstappen ezzel biztosan nem állítja be Michael Schumacher 2002-es rekordját, aki abban az évben minden egyes futamon dobogóra állhatott. A Red Bull sem lesz már az első olyan csapat, amely százszázalékos teljesítménnyel csinál végig egy szezont, a hamarosan háromszoros világbajnok holland azonban nem csinál nagy ügyet a dologból.

“Tudtam, hogy el fog jönni ez a nap, szóval részemről ez teljesen rendben van” – válaszolta Verstappen arra a kérdésre, hogy mit gondol a győzelmi sorozatának megszakadásáról.

“A Forma-1-ben mindennek tökéletesnek kell lennie. Mindenki azt mondogatja, hogy nézzék, mennyire dominánsak és milyen könnyű dolguk van, de valójában soha nincs könnyű dolgunk.”

“Rengeteg kis részletnek kell jól működnie, és ha jön egy olyan hétvége, amikor néhány dologgal nem boldogulunk, azonnal hátrányba kerülünk.”

Christian Horner csapatfőnök sem számított arra, hogy a Red Bull megnyeri az összes idei futamot. “Ezzel valójában soha nem számoltunk, hiszen még mindig nyolc futam van hátra. A 15 sorozatban megnyert verseny is felülmúlja a legmerészebb elképzeléseinket, Max tíz győzelme is őrület” – fogalmazott Horner.