A Schumacher-család minden korábbinál jobban megnyílt mostanság a sajtó felé: példátlan esemény ez azóta, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett.

A feleség Corinna után a fiú, a Haas csapatát erősítő Mick Schumacher is őszintén vallott. A Forma-2-es bajnok állítása szerint rendkívül szomorú amiatt, hogy nem tud édesapjával beszélni karrierje haladásáról, sem az élet más történéseiről.

“A baleset óta ezek az élmények, ezek a pillanatok nincsenek meg, melyek a legtöbb embernél megvannak. Úgy vélem, ez igazságtalan” – mondta Schumacher. “Azt hiszem, apa és én megértenénk egymást, már csak azért is, mert hasonló nyelvet beszélünk, a motorsport nyelvét.”

“Sokkal több mindenről beszélhetnénk” – hasonlította össze a jelenkori helyzetet a 8 évvel ezelőttivel. “Ez jár a fejemben legtöbbször, arra gondolva, milyen remek lenne.”

Mindent feladnék ezért

– tette hozzá a 22 éves pilóta.

A hétszeres világbajnokról szeptember 15-én jelenik meg a Netflixen egy dokumentumfilm, benne korábban még nem látott jelenetekkel és interjúkkal: