Nagy-Britannia

The Guardian: “A végeredmény ismerősnek tűnik, de a rajttól a leintésig káosz és balesetek színesítették a Toszkán Nagydíjat. Lewis Hamilton győzött Mugellóban, megelőzve csapattársát, Valtteri Bottast, de a címvédő az elején elveszítette a vezető pozíciót, aztán kétszer is félbeszakították a futamot, amelynek során a célba érésig egyetlen versenyző helyezése sem volt bebiztosítva.”
Daily Mail: “Piros zászlók, balesetek, hibák – káosz Mugellóban! Mindazonáltal Lewis Hamilton pályafutása 90. futamgyőzelmét aratta, ez eggyel kevesebb, mint Michael Schumacher rekordja, amelyről sokan azt gondolták, hogy sokáig megdönthetetlen marad.”

Olaszország

La Gazzetta dello Sport: “Három különböző verseny egyben, de az eredmény ismét ugyanaz: Lewis Hamilton. A Mercedes brit címvédője nyert az őrületes Toszkán Nagydíjon, amelyet több baleset, két piros zászló és három újraindítás zavart meg”.
Corriere della Sera: “A mugellói káoszból Hamilton jött ki a legjobban. A Ferrari csak egy illúzió: nyolcadik és tizedik hely. Hogy senki nem sérült meg, abban nagy szerepe volt a rendkívül ellenálló szénszálas anyagoknak, a glóriának, és minden más biztonsági intézkedésnek”.

Corriere dello Sport: “A Ferrari 1000. futama a katasztrofális teljesítményről lesz emlékezetes, melyet a maranellóiak a saját pályájukon nyújtottak: Leclerc próbálkozott, de sokan megelőzték és csak nyolcadik lett, Vettel pedig változatlanul hátul küzd”.
La Stampa: “A Ferrari számára véget ért a buli. Ismét egy óriási bukás a vadnyugat nagydíján”.
La Repubblica: “Dodzsemezés Mugellóban. A Ferrari buliján csak Hamilton szórakozott jól”.

Franciaország

L’Équipe: “Ugyan a Mugellóban rendezett első Toszkán Nagydíj végeredményében semmi különleges nincs – kettős Mercedes-siker, Lewis Hamilton nyert Valtteri Bottas előtt -, az odáig vezető út hosszú és eseménydús volt”.

Spanyolország

Marca: “Baleset, törés-zúzás Mugellóban”.