A 34. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati kvalifikációjának első három helyezettjével a televíziós szakértőként is dolgozó korábbi F1-es pilóta, a 2010-es DTM-bajnok Paul di Resta készítette az interjúkat.

Max Verstappen, Red Bull (1.): „Ez hihetetlen! Ez az eredmény még hiányzott, az autó pedig hihetetlenül jó volt egész hétvégén. Nagyon örülök, de még hátravan a verseny, és az a legfontosabb. De a mai nap is fontos volt, és nagyszerűen végződött a csapat számára.”

Valtteri Bottas, Mercedes (2.): „Kihagytam az első edzés nagy részét, és a másodikon is korlátozottak voltak a lehetőségeink, így igazán csak ma délelőtt kezdtem el felvenni a ritmust. Az időmérőm egyre jobban alakult, a körömmel pedig nyilvánvalóan elégedett vagyok. Nagyon közel voltam Maxhoz, aki egész hétvégén gyors volt, de a holnapi nap még ott van.”

Lewis Hamilton, Mercedes (3.): „Természetesen mindig az első hely a célunk. Max remek munkát végzett, Valtteri szintén, holnap pedig kemény nyomni fogjuk. Hosszú út vezet az 1-es kanyarig, érdekes lesz. Nem egyszerű előzni ezen a pályán, de remélem, hogy meg tudjuk próbálni holnap.”