Hétfőn számolt be arról a svájci Blick című napilap, hogy a Force India véglegesítette 2011-es felállását. Az újság arról írt, hogy Adrian Sutil mellett az eddigi tartalékos Paul di Resta kapott szerződést, a skót tesztelői helyére pedig a Williamstől elküldött Nico Hülkenberg került.

A cikket azóta eltüntették a Blick weboldaláról, a menedzsment friss közlése szerint pedig még semmi nem dőlt el Hülkenberggel kapcsolatban. Willi Weber továbbra is keményen dolgozik azért, hogy a lehető legjobb állást találja meg a német számára, csak január közepére lesz végleges döntés.

“Még több csapattal is tárgyalok” – nyilatkozta Weber a német SID hírügynökségnek, miközben a Blickben még arról beszélt, hogy Hülkenberget a McLarenhez is vitte volna tartalékosnak. Hülkenberg menedzsmentjének egy másik tagja, Timo Gans szerint a hivatalos bejelentéseket a csapatok teszik, véglegeset tehát nem is mondhatott eddig a Hülkenberg ügyeit intéző csapat.

Sutil menedzsere, Manfred Zimmermann bízik abban, hogy ügyfele valóban ismét a Force Indiánál versenyezhet, de a szerződést még nem írták alá. “Nem tudom, hogy ki volt a blickes sztori forrása, de valószínűleg Weber, mert főleg Hülkenbergről szólt” – fogalmazott Zimmermann. “Én csak a saját dolgainkról tudok beszélni, lényegében megegyeztünk a Force Indiával, a szerződés vázlata elkészült, de még nem írtuk alá. Ez még 10-14 napba is beletelhet.”