2019 egyik legnagyobb autós híre volt a Tesla Cybertruck bemutatása. A formabontó pickup sokakat megihletett, az internet mémgyárosaitól kezdve az építőkockák szerelmesein át az ingatlantervezőkig.

Természetesen a nagy játékgyártók sem maradhattak ki az őrületből, és ugyan az autót még mindig nem lehet kapni, a sztoriban van még akkora lendület, hogy újabb és újabb játékokat adjanak el vele. Tavaly már csinált egy változatot Elon Musk autójából a Hot Wheels: igaz, hogy a hírek szerint azok kiszállítását sem teljesítették maradéktalanul, máris itt az új csomag, potom 100 dollárért (29 ezer forintért).

Míg tavaly még voltak 1:64-es méretarányú darabok is, idén csak 1:10-es méretarányban lehet venni Cybertruckot. A pickuphoz azonban jár egy második jármű, egy Cyberquad is, mely tökéletesen passzol a platóra.

Végre megjött az olcsó Cybertruck, de nem vezethetjük 3

Végre megjött az olcsó Cybertruck, de nem vezethetjük 4

Árát tekintve az idei modell csak negyedannyiba kerül, mint a tavalyi verzió, csúcssebessége pedig közel 20 km/óra. A quad nem távirányítású, de vélhetően így is hatalmas lesz a verseny a játékautóért: tavaly órák alatt elfogytak az 1:10-es és 1:64-es méretarányú darabok egyaránt.