Slyvester Stallonét aligha kell bárkinek bemutatni: az amerikai színész számos ikonikussá vált filmben és filmsorozatban szerepelt. Elég csak a Rambóra vagy a Rockyra gondolni, melyek elképesztő népszerűséget és vagyont is hoztak neki.

Ebből telt Beverly Hills-i 3,5 hektáros luxusbirtokra is, melyen egy 8 háló- és 9 fürdőszobás villa áll. Az 1994-ben épült otthontól azonban most megválnának jelenlegi tulajdonosai: Sly felesége, Jennifer Flavin Stallone lépett kapcsolatba egy ingatlanossal, aki az üzletet intézi.

Nem kellett senkinek, olcsóbban árulják Stallone luxusvilláját 2

A képre kattintva galéria nyílik

Nem kellett senkinek, olcsóbban árulják Stallone luxusvilláját 3

Jelenleg 85 millió dollárért (24,8 milliárd forintért) lehet hozzá az ingatlanhoz, melyben moziszoba, edzőterem, nyolc autónak elegendő garázs és medence is található. Mivel a villa egy magaslaton fekszik, a medence széléről, illetve a közelében lévő minigolfpályáról már le lehet látni a völgybe is, de Los Angeles belvárosa felé is érdemes elnézni.

Nem kellett senkinek, olcsóbban árulják Stallone luxusvilláját 4Nem kellett senkinek, olcsóbban árulják Stallone luxusvilláját 5

A vételár azonban ennél jóval magasabb szintről, 110 millió dollárról indult, ám miután sikertelenül kínálták több hónapon át, jelentősen, 25 millió dollárral csökkentették a tulajdonosok pénzbeli igényüket.

Nem kellett senkinek, olcsóbban árulják Stallone luxusvilláját 6

Pár hónapja Stallone szomszédja is megpróbálkozott luxusvillája eladásával, ám ott is csökkentették az árat, hátha így lesz rá vevő: