Will Smith és Martin Lawrence harmadjára is rosszfiúnak áll és megpróbálják leszakítani az arcunkat egy erősnek ígérkező akciófilmmel. A Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk a trilógia lezárása lesz, és nagyon úgy tűnik, hogy hű marad az első két részhez.

A sztoriról annyit lehet tudni, hogy Marcus már nyugdíjazott rendőr, Mike pedig egy fiatalokból álló csapat, az AMMO tagja lesz, közben azonban valaki elkezd vadászni rá. Az új Bad Boys 2020. január 16-án érkezik a mozikba.

 

Nem mehetünk el szó nélkül Mike új autója mellett sem, amely egy gyönyörű Porsche 911 Carrera 4S. Legutóbb az első részben vezetett Porschét Will Smith karaktere, egy 964 Turbót. A második részben pedig egy Ferrari 575M Maranello volt a privát autója.

Itt egy új Bad Boys-előzetes, ezúttal magyar felirattal és egy csodás Porschével 1

A 911 Carrera 4S háromliteres boxermotorja 450 lóerős (+20 LE az elődhöz képest) és 530 Nm-es nyomatékkal bír. Végsebessége 304 km/óra és 3,6 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára. A korábbi hétfokozatú PDK váltót lecserélték, helyébe egy még fürgébben kapcsoló nyolcfokozatú egységet állítottak.

Világújdonság a WET (azaz nedves) vezetői mód, amelyet a kormányon elhelyezett forgókapcsolóval is kiválaszthatunk, de nedves úton való haladáskor magától is aktiválódik az aszfaltról felverődő víz hangjára, amelyet a kerékdobokban elhelyezett mikrofonokkal érzékel. Ilyenkor úgy változik a teljesítményleadás karakterisztikája, a hajtáslánc úgy variálja az erőelosztást, hogy a csúszóssá vált úton is a lehető legnagyobb tapadás legyen elérhető.

Az új 911-es Porschét több ízben is vezettük, de legfrissebb tesztünkben a Cabrióba kóstolhattunk bele.