Az 1965-ben alapított japán Technics ha házi hifiken és professzionális, DJ- és szórakozóhelyi hangrendszereken túl régóta jelen van az autóhifik világában is, ennek kapcsán, de ezúttal nem beépítve vállalt részt új autós projektben.

A partner az egyéb technológiai cégekkel szívesen együttműködő –laptop, telefon – Lamborghini, a termék pedig egy lemezjátszó.

A Technics az elismert, közkedvelt, visszafelé játszási, változtatható sebességű lejátszási, hangmagasság-korrekciós képességeivel DJ-zésre is alkalmas SL-1200M7B-es modelljét adta a partnerségbe, mely most a hozzája hasonlóan 60. születésnapjára készülő Sant’Agata Bolognese-i luxussportkocsi-gyártó dizájnját kapja.

Kattints a képre, galéria nyílik!

Hanglemezt ad ki a sportkocsigyártó 1

A közvetlen hajtású, lengéscsillapítós, professzionális lemezjátszó a Lambókról ismert narancs, zöld és sárga árnyalatokban, a fényszórók Y-jait idéző mintában jelenik meg, a tálcán pedig ott díszeleg az autógyártó bikás emblémája.

A mától, azaz május 9-étől, 1499 eurós áron (582 ezer Ft) elérhető eszközhöz a vásárlók egyébként egy különleges, a Revuelto kerekét ábrázoló, hat különféle V12-es Lamborghini-motor „énekét” tartalmazó hanglemezt is kapnak.