Október végén szalagkorlátnak ütközött egy busz az M3-ason, a sofőr valószínűleg elaludt. Borzalmas, hogy néha-néha megtörténik ilyesmi, de ilyet azért már láttunk, a korlát szerencsére visszalökte a külső sáv felé a buszt.

De itt jött az igazán érdekes része a történetnek. A sofőr lehúzódott, kiszállt, hogy megnézze, mekkora a kár. Körüljárta a buszt, majd kinyitotta a csomagtér ajtaját. Ahol megjelent egy láb, majd még egy, végül a csomagtérben utazó személy kimászott.

MEGÁLL AZ ÉSZ #23

MEGÁLL AZ ÉSZ #23 ☝️Mióta elindítottuk a "Megáll az ész" sorozatot, sok durva esetet láttunk. Na de ennél az esetnél leesett az állunk...😱 🛣Helyszín az M3-as autópálya, egy vasárnap délelőtt, minimális forgalommal. 🚌A távolban érkezik egy busz. Szépen lassan elkezd a leállósáv felé haladni. Aztán sajnos összetalálkozik a szalagkorláttal, ami visszalöki a pályára. 🙄 Ennél a pontnál sokan gondolhatják, hogy menjetek már, ilyet mutattatok régebben is, vélhetően csak elbóbiskolt egy sofőr, és ez CSAK egy szalagkorlátnak ütközés. ☝ De itt jön az igazán érdekes része a történetnek... ⁉️ A sofőr lehúzódik, kiszáll, hogy megnézze mekkora a kár. Körüljárja a buszt, majd kinyitja a csomagtér ajtaját. 🦵Megjelenik egy láb, majd még egy! A csomagtérben utazó személy komótosan felveszi a cipőjét és kimászik. 🫣 Ezek után, mintha semmi nem történt volna vagy akár mondhatnánk azt is, mint akik jól végezték dolgukat felszállnak a buszra, és tovább indulnak. (Az okozott kárt nem jelezték nekünk, de a cég neve látható volt....) 😳 Vélhetően a váltó-sofőr töltötte odalent a pihenőidejét. Hihetetlen! 🤷🏻‍♂️ ‼ Nagyon kérünk mindenkit, hogy a szabályokat betartva, körültekintően közlekedjen az ország útjain! És ott utazzon/foglaljon helyet, ahol szabad! Az esetet már a rendőrség vizsgálja. 👷Vigyázzunk egymásra! Vezessenek óvatosan! #mkif #safetyfirst #auto #közlekedés

Posted by MKIF Zrt. - Az ország útja on Sunday, November 5, 2023

Ezek után, mintha semmi nem történt volna, felszálltak a buszra és mentek tovább. Vélhetően a váltósofőr töltötte odalent a pihenőidejét, a balesetről senki nem tett bejelentést. Az esetet már a rendőrség vizsgálja.