Tereptől függetlenül fontos erény a türelem az utakon, de ez láthatóan hiánycikk volt a felvételeken látható Jeep Compass sofőrjénél. Arról ugyan nincsenek pontos információk, hogy az alábbi jelenetet hol vették videóra, az azonban tisztán látszik, hogy egy buszt akart kikerülni egy olyan szakaszon, ahol egyértelműen nem fér el egymás mellett két jármű.

Nyilvánvaló, hogy nem akarta megvárni, amíg elmegy, vagy legalább odébbáll a busz, de az is lehetett, pusztán a felvágás iránti vágy égett benne, mindenesetre úgy döntött, kipróbálja, mire képes a terepjáróval.

Körülbelül 45 fokos szögben mászott fel a domb oldalára, de már az elején balul sült el az eleve reménytelennek tűnő terv, mivel ahogy mellé került, azonnal nekiütközött a busznak. A kerülő manőver pedig elkerülhetetlenül egy oldalra borulással végződött, amin a Jeep utasait leszámítva láthatóan senki sem lepődött meg.

Komolyabb kár valószínűleg nem keletkezett a Compassben, így minden bizonnyal visszaállították a kerekeire, és folytathatta az útját. Az incidens azonban ennek ellenére roppant kínos lehetett, ami lényegesen balszerencsésebb kimenetellel is zárulhatott volna.