Napjainkban egyre inkább hódít a trend, hogy apartman vagy szálloda helyett aludjunk inkább a kocsi tetején. Egyes márkák már gyári szinten gondolnak ennek elérhetővé tételére, de ha te magad teremted meg a lehetőséget a DIY jegyében, az eredmény is inkább különleges, mintsem sablonos lesz.

Végy egy Acura NSX-et, szerelj fel rá egy sátrat és egy tetődobozt, majd kerülj címlapra. Nagyjából ez történt tavaly Chris Cuttal, aki idén új szintre emelte a sportautós kempingezést.

Ahogyan a képeken is látható, óriási lehetőséget látott meg egy 1991-es évjáratú Honda NSX-ben, amivel egyetlen bökkenő volt. Totálkárosra törték. Kétszer is. Először hátul, az még menthetőnek bizonyult, később az eleje semmisült meg. A második baleset hatására elhajlottak az oszlopok, a keretsínek elrepedtek, de a padlólemez sem úszta meg.

„De ki mondta, hogy ne lehetne használhatni egy fél autót?” – gondolhatta magában emberünk, aki a használható felét színre fújta, átalakította, így a másik NSX-szel összhangban pirosban pompázik. Hogy teljes legyen az élmény, vett egy Honda Motocompo robogót is, amivel nemcsak a kempinget és a környékét szeretné bejárni, hanem komplett városokat.

A Motor Trendnek nyilatkozva elmondta, még vizsgálja annak lehetőségét, hogyan építhetne egy oldal-, esetleg pótkocsit a kutyájának, hogy ne kelljen egyedül hagynia őt. Kalandjairól rendszeresen készít vlogokat.