Néhány napja a londoni Szent Pál-székesegyháznál fotózták le a The Flash mozifilm egyik forgatási jelenetét, amelyben Bruce Wayne milliomosokhoz méltó módon, egy pazar luxusautóval érkezik meg. Az autó nem más, mint a Mercedes Maybach 6, annak is a nyitott tetős változata. Bruce Wayne, azaz Batman szerepében pedig újra Michael Keatont láthatjuk. A színész először 1989-ban alakította a denevérembert, majd 1992-ben a Batman visszatér főszerepét is ő kapta.

A The Flash várhatóan 2022. november 4-én érkezik majd a mozikba, szóval még egy kicsit várni kell rá. Reméljük, ez jobban sikerül majd, mint az eddigi DC mozik.

 

Mutatunk egy nagyobb fotót is az autóról:

Gigantikus luxusautóval tér vissza Michael Keaton Bruce Wayne szerepébe 1

Az 5,7 méteres szépség az autóipar száz évvel ezelőtti virágkorát idézi, talán még hitelesebben, mint fémtetős párja. Hosszan ívelő indavonal rajzolja ki a kabrió sziluettjét, a far a korabeli luxusjachtokat megszégyenítő távolságra nyújtózik, a harmadik féklámpa a szokásos keresztirány helyett hosszában húzódik a csomagtérfedélen.

Gigantikus luxusautóval tér vissza Michael Keaton Bruce Wayne szerepébe 2

A Maybach kabrió, akárcsak a kupé, elektromos hajtású. Legnagyobb teljesítménye 750 lóerő, álló helyzetből 4 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, hatótávolsága meghaladja az 500 kilométert – azaz ugyanarra képes, mint a kupé. A töltési teljesítmény elképesztő 350 kW, így mindössze 5 perc alatt 100 kilométernyi töltést vehet fel az akkucsomag. Hagyományos nyomógomb nincs az autóban, mindent érintéssel vagy hangutasításokkal kezelhetünk. A rendszer folyamatosan ellenőrzi az utasok biometriai adatait, észlelve a fáradtságot, ingerültséget és egyéb, vezetést befolyásoló állapotokat.