Ha a szabadidőautó szót meghalljuk, akkor általában valamilyen sportos SUV jut az ember eszébe. Legalábbis mostanáig ez így volt, de miután megláttuk ezt az öt digitálisan átalakított luxusverdát, teljesen más értelmet nyert a szabadidőautó kifejezés.

Őszintén szólva egyáltalán nem rugaszkodtak el a valóságtól a render készítői, simán el tudnánk képzelni bármelyiket így 2021-ben. Annál is inkább mert a nem munkagép pickupok baromi menők. Gondoljunk csak a Chevrolet Elcaminóra vagy Holden UTE-re.

Az autók nevére kattintva olvashatod a Vezess tesztjeit a modellről. Természetesen a valódi változatokról.

5 luxusautó pick-up köntösbe bújtatva 1

Jaguar I-Pace – Nagy hatótávolság, kényelem, sportos menettulajdonságok, mindent bevetett a Jaguar, hogy meghódítsa a szíveket első villanyautójával. Sikerült neki.

5 luxusautó pick-up köntösbe bújtatva 2

Audi TT Coupe – Ígéretes Dávid-Góliát történet kezdett kikerekedni a leggyorsabb és legerősebb hazai gyártású autóval, amely Porschéket gyorsul le. Aztán kiderült az Audi TT RS ára és odalett a sztori, de amit tud, azt sosem feledjük.

5 luxusautó pick-up köntösbe bújtatva 3

BMW i3 – Hatótávban felzárkózott a konkurens autókhoz a BMW i3, ez rendben van. Viszont ma, amikorra már megkopott a frissesség, az új tesztautón nagyon érződött, mennyire elmarad ergonómiában, praktikumban a többi kompakt villanyautó mögött.

5 luxusautó pick-up köntösbe bújtatva 4

Mini Cooper Countryman – Kedves jelenség és vezetni továbbra is jó a MINI Countryman Cooper S All4-t, de nem csak néhány lóerőt vesztett, hanem lelkesedést is. Nyugi, ettől még remek autó marad.

5 luxusautó pick-up köntösbe bújtatva 5

Tesla Model 3 – Minden villanymotor két részből áll: a forgó- és az állórészből. Nem mindegy azonban, hogy mire megy ki a játék. Lehet például forradalmárkodni, mint ahogy azt a Tesla Model 3 teszi.

Melyiket vinnéd haza?
Jaguar I-Pace
38% (273)
Audi TT Coupe
17% (121)
BMW i3
11% (79)
Mini Cooper Countryman
21% (152)
Tesla Model 3
13% (98)