A legérdekesebb épített autók általában nem egy mérhető cél elérése érdekében készülnek. Nem akarnak velük pályaversenyre menni, driftelni, vagy gyorsulni. Egyszerűen azért léteznek, hogy a tulajdonosuk jól érezze magát, felhőtlenül krúzoljon, amerre csak akar. 

Ilyenkor nem kell agyalni a futómű-geometrián, a megfelelő donormotoron, és elszabadulhat a fantázia. Ez a fekete Volga is így születhetett. 

Külsőre nem vadították túl, pont elegendő Hot Rod kezelést kapott. Alacsonyabbra került a tetővonal, a hátsó ajtókat pedig eltüntették, a hátsó tengelyt megemelték. Így megvan az a klasszikus, kissé farnehéz hangulata, ami annyira jól áll a 60-as 70-es évek amerikai típusainak. 

Motorja a GAZ-3307-esből származó, benzines V8-as, ami tényleg a hangért, és nem a lóerőkért felel, hiszen 125 lóerős csúcsteljesítményét 3500-as fordulaton adja le. Tényleg ígéretes darabnak tűnik, és mindössze 1,6 millió forintnyi rubelt kérnek érte.

Amerikai stílusú gép épült a fekete Volgából, rotyogó V8-assal 2Amerikai stílusú gép épült a fekete Volgából, rotyogó V8-assal 3Amerikai stílusú gép épült a fekete Volgából, rotyogó V8-assal 4Amerikai stílusú gép épült a fekete Volgából, rotyogó V8-assal 5