Valakinek tényleg ennyi szabadideje van, hogy azzal foglalkozzon, a mentősök éppen hol parkolnak a saját telephelyükön? Ez valahol megmosolyogtató, de egyben rémisztő is.

Az alábbi posztot tette közzé a Kaposvári Mentőállomás Facebookon:

Feljelentettek minket, mert zöld területen állunk! A napokban a Spirit Auto jóvoltából kaptunk egy teherautót, hogy a megnövekedett anyagszállításokat könnyebben bonyolítsuk. Fehér Sándor megyei műszaki vezető Bajtársunk ezt a jó hírt meg is osztotta privát oldalán, azonban nem sokkal később bejelentés érkezett a közterületfelügyeletre, mert az autó zöld területen áll…

Kedves névtelen bejelentő! Az autó a mentőállomásunk udvarán parkol, ahol szerencsére nincs minden leaszfaltozva. Tekintettel a megnövekedett gépjárműparkra, sajnálatos módon időnként rákényszerülünk a füves területek használatára is. Őszintén sajnáljuk, hogy a kép üzenetéből ennyit sikerült leszűrni! Üdvözlettel, a kaposvári mentőállomás Bajtársi közössége.

Noooooooormális??

Az pedig a másik agyzsibbasztó történet, amikor a mentősök a tilosban parkoló autósok miatt nem tudják tenni a dolgukat.