Egy Nissan GT-R foglalata el a mentők és tűzoltók számára fenntartott felvonulási területet egy budapesti társasház előtt – írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Nem sok társasház tart fent vészhelyzeti parkolóhelyet az oda érkező mentőknek vagy tűzoltóknak, nem úgy mint az a budai társasház, ahol felfestés és tábla is figyelmezteti az autósokat erre, de hiába. Először a múlt hónapban, majd ma érkezett rohamkocsi egy idős beteghez, ám a parkolás akkor is és ma is nehézkes volt. A ház alatt egy szolárium működik, ezért a barnulni vágyók használják előszeretettel a fenntartott helyet, ahol így fizetniük sem kell a parkolásért. A jelenet mindennapos, hisz az üzlet tulajdonosa sajátjának tekinti a felvonulási területet, ahol maga is rendszeresen parkol. Bajtársaink egyéb megoldás híján ezúttal is az úton kényszerültek megállni, ellehetetlenítve ezzel szabályosan parkoló autók kihajtását. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.

Pofátlan autós miatt kér elnézést az Országos Mentőszolgálat 1Pofátlan autós miatt kér elnézést az Országos Mentőszolgálat 2