Az utóbbi tíz évben rengeteg otthon tákolt Lamborghinit láttunk már. Leginkább Ázsiában keletkeznek ezek a remekművek, néha hulladékfémből, elszórt alkatrészekből, kartonpapírból. Általában egy vidéki barkácsoló hobbiprojektjéről van szó, amit ha komolyan veszünk, akkor elszomorítóan vicces a végeredmény. 

Pár vietnámi fiatal viszont rájött, hogy egyáltalán nem kell komolyan venni a stílust, viszont egy vicces Youtube-csatornát lehet rá építeni. Akárcsak egy tehetségkutatón induló kappanhangú énekes, aki végül paródia kategóriában arat nagy sikert. 

Mivel eleve a poénra játszanak, ezért velük röhögünk, és nem rajtuk, a dolog pedig működik, már több mint 400 ezer feliratkozójuk van, rengetegen kattintanak a papírból készült járgányokra. 

Első Lamborghini-prototípusuk még kerékpár alapú volt és tiszta papír, de már ezt is megnézték ötmillió alkalommal. 

Azóta fejlődés folyamatos, egy év alatt a százdolláros építési keretet ötszáz dollárra emelték, és eljutottak a karton+üvegszálas karosszériáig, pedálok helyett már kis csettegőmotorral kiegészítve. Ha így haladnak, pár évig lesz még tartalom a videogyártáshoz, hiszen egy Lamborghini Aventador eredeti ára 400 ezer dollár körül van, ennek eléréshez építhetnek még pár egyedi, tákolt prototípust.