Az utóbbi időkben lett egyre népszerűbb a Supercar Blondie néven ismertté vált ausztrál youtuber. A szőke hölgyemény, akit egyébként Alexandra Mary Hirschi-nek hívnak, már rengeteg ritkaságot próbálhatott ki, mostanra pedig csatornáján több mint 4 millió feliratkozója van, az Instagramon pedig már közel 6,5 millióan követik. Így talán nem olyan meglepő, hogy a közelmúltban vásárolt magának egy 100 milliós Rolls-Royce Wraith Black Badge-et.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

So… i just painted my Rolls Royce using a pendulum 🤷‍♀️🤣 check out what happened now! Vid on YouTube/Facebook 😝 #newpaintjob #supercarblondie #rollsroyce

Alex – that girl with the cars (@supercarblondie) által megosztott bejegyzés, Júl 19., 2020, időpont: 6:53 (PDT időzóna szerint)

Míg a Rolls-Royce-nál komoly minőség-ellenőrzésen megy keresztül a fényezés, hogy a lehető legtökéletesebb legyen, az oldalára pedig kézzel húzzák fel a nyílegyenes vonalat, addig Supercar Blondie egyszerűen úgy gondolta, hogy pendulum festési technikával hozzáteszi a magáét. Persze, itt valószínűleg még nincs vége a sztorinak. Nem lepődnénk meg rajta, ha a következő videója az eltávolításról szólna.

A pendulum lényege tökéletesen látható az alábbi videón is. A festékkel töltött palack egyre szűkebb köríveket rajzol a vászonra, ami jelen esetben a tető: