Pep Guardiola, a Manchester City futballcsapatának edzője büszke lehet arra, amit a gyepen elért karrierje során, ám ugyanez nem igaz a vezetésével kapcsolatban. Nemrégiben a brit magazinok gyűjtötték össze a spanyol szakember eddigi manchesteri pályafutásának autóit, melyek nem éppen megkímélt állapotban kerültek ki a fociedző kezei közül.

Sorra teszi tönkre a luxusautókat a híres fociedző 1

A 49 éves férfi 2016 nyarán igazolt Manchesterbe. Azóta hajtott egy Mini Coopert, egy Mercedes GLE-t, egy Bentley GTX700-at és egy Range Rovert is. A négy autó együttes értéke átszámítva 180 millió forint, de jelenleg egyiket sem használja: nemrégiben egy Nissan Leaf volánja mögül látták kiszállni, Guardiola talán ezzel tanulja újra a vezetést.

Sorra teszi tönkre a luxusautókat a híres fociedző 2

De mi lett a nagyvasakkal? A szakember jó néhányszor koccant már Manchester belvárosában, így zúzta le például az ezüstszínű Bentley-t is. A Range Roverben pedig egy félretankolás okozott kárt: a dízelüzemű autót benzinnel töltötte fel.

Guardiola sokáig a Barcelona játékosa, majd edzője volt. Hírneve egyébként már megelőzte a férfit, a spanyol nagyvárosban sem mindig maradtak épen a visszapillantó tükrök.