1993-ban Ayrton Senna a negyedik helyről indult a Donington Parkban megrendezett versenyen, közben Alain Prost az első rajtkockából vágott neki a futamnak. A kvalifikációval szemben a versenyen már nem volt verőfényes napsütés, rosszabbik oldalát mutatta az angol időjárás, de Senna nem hagyta magát. Bár a rajtot követően vesztett egy helyet, a hátrányt villámgyorsan elkezdte ledolgozni és hamar a mezőny elejére ugrott. Egyetlen kör alatt zárkózott fel az ötödikről az első helyre.

Ezek miatt tartják sokan a valaha volt legjobb autóversenyzőnek, sokak szerint sosem lesz még egy olyan Forma-1-es pilóta, mint Ayrton Senna. A háromszoros világbajnok 25 éve, a május 1-jén rendezett imolai futamon vesztette életét, amiről mi is megemlékeztünk:

Természetesen a Carfection is feldolgozta a szomorú évfordulót, ők fogták a McLaren jelenlegi csúcsgépét, melyet Sennáról neveztek el és elvitték a Donington Parkba, ahol korabeli felvételeket szúrtak be a 800 lóerős szupersportautó mellé. Ha valamiért, akkor ezért mindenképpen érdemes megnézni a videót: