A közösségi oldalakon és a videómegosztókon igen nagy rajongótáborral rendelkezik a videón látható Alexandra Mary Hirschi,  akit leginkább Supercar Blondie néven ismernek világszerte. Az ausztrál származású hölgyet láthattuk már szinte az összes szupersportautó volánja mögött, és most lehúzhatja a listájáról az 5000 lóerős Devel Sixteent is.

Szinte már gyengének hat a Bugatti Chiron a Devel Sixteen mellett, melyet Dubajban fejlesztettek, és már az első változatok megütötték a bugattis szintet. Nyolchengeres motorral 2000 és 3000 lovas változatot terveztek, de a csúcsmodell egyértelműen a 12,3 literes, 16 hengeres, négyturbós motorral szerelt Sixteen, mely 5000 lóerőt teljesít és mellé 5100 Nm nyomatéka van.

Már a számokból is egyértelmű a cél, hogy a Chiront szeretnék messze maguk mögött hagyni vele és elnyerni a világ leggyorsabb autója címet a 420 millió forintos indulóáron kínálat autóval (a Sixteen ára bőven 600 millió felett van). Sok részletet továbbra sem árulnak el, csupán annyit, hogy az autó 1,8 másodperc alatt futja a százas sprintet és 560 km/órás végsebességgel számolnak. Ehhez bizonyára a gumiknak és még számos tényezőnek (pl. motorhűtés) lesz egy-két szava.