Remek dolog a nyaralás, azonban nem árt alaposan utánanézni, hogy milyen szabályok vonatkoznak az emberre, amikor egy idegen országban jár. Különösen abban az esetben, ha még autót is bérel. A 25 éves Farah Hashi például Dubajba jutott el nyaralni, ahol két napra bérelt egy Lamborghini Huracánt. Ez mindenképp nagy lépés az otthoni Corsa után. Ha valamivel igazán nehéz betartani a közelekedési szabályokat, de leginkább a sebességkorlátozásokat, akkor az egy olasz sportkocsi.

Nem is nagyon sikerült Hashi úrnak a művelet, aminek drága vége lett. A sportautó bérlése nem olcsó mulatság, a két nap alapvetően közel 450 ezer forintjába került volna, ha nem szed össze mellé tetemes mennyiségű bírságot. A 200-as tempóval hasító Lamborghinit minden áldott traffipax lekapta a Sheikh Zayed úton, aminek a vége 5,7 milliónyi bírság lett. További 7,5 millió forintnyi összeg terheli azért, mert ebben az esetben a rendőrség azonnal lefoglalja az autót, amint a bérlőtől újra a tulajdonoshoz kerül.

Farah-nak nem feltétlenül kell kifizetnie a gyorshajtást, hiszen ez az autó tulajdonosát terheli. A bökkenő az, hogy az autót biztosító cég másképp nem adja vissza az útlevelét.