Az Egyesült Államokban nemrég zajlott a helyi Ágyúgolyó-futam-szerűség, vagyis a Goldrush Rally. Iszonyat drága, ritka erős autók, és iszonyat ráérő milliomosok játéka ez, ám az ő életük sem csak játék és mese.

Mert katasztrófa bárkivel előfordulhat, és ezen a benzinkúton bizony az történt, egy figyelmetlen autósnak köszönhetően. Emberünk a klasszikus, elhúzom a kutat mutatványt adta elő, csakhogy ebben az esetben a benzin a lehető legrosszabb helyre fröccsent.

Jutott belőle a töltőoszlop másik oldalán álló Lamborghini Huracan Performante motorterébe is, ami még benzin nélkül is képes hirtelen leégni, így pedig a finom permettel megpecsételődött a sorsa.

Közzétette: Parker Gelber – 2018. július 8., vasárnap

A Huracán Performante hátsó tengelye előtt minden idők legerősebb, könnyített szívórendszerrel és titánszelepekkel szerelt Lamborghini V10-es motorja üvölt. 640 lóerő és 600 Nm hivatott szórakoztatni a pilótát. Nem is akárhogy: az 1382 kg száraz tömeg 2,16 kg/LE arányt ad ki, a 2,9 mp-es gyorsulás után további 6,0 mp kell a 200 km/óra eléréséhez, vagy ha inkább megállnánk 100-ról, 31 méteren belül megtehetjük.

Az autó ára körülbelül 60-65 millió forint, és a képek tanúsága szerint nem sok maradt belőle.

Ezt a hülyeség miatt porrá égett Lamborghinit látva megsajdul a szíved 1Ezt a hülyeség miatt porrá égett Lamborghinit látva megsajdul a szíved 2Ezt a hülyeség miatt porrá égett Lamborghinit látva megsajdul a szíved 3