Ha szóba kerül a Lamborghini, akkor a legtöbbeknek ma már nem a traktor, hanem a sportkocsi jut róla eszébe. A sportkocsiról pedig a legkevésbé hinnék azt, hogy bármilyen munkára jól használható egy széles, lapos, gyors autó. Pedig nemcsak a száguldozásra lehet alkalmas egy olyan erős sportautó, mint amilyen a Huracán is, hanem például kamerás kocsinak. Hiszen vannak nagy és gyors autók, melyekkel hasonló feladatokat látnak el, de nem mindenre elég egy Macan Turbo.

Az Incline Dynamic építette meg a giroszkópos szerkezetet a Lamborghini Huracán csomagtartójába, akik ezen kívül még rengetegféleképp alkottak már hasonlót, de a sportautóra szerelt kameraállvány még az ő munkáik közül is kitűnik. Egyrészt azért, mert a költségvetés cseppet sem volt szűkös. A Huracán bőven túllendül az 50 millió forinton, a kameraállvány pedig 130 milliós értékű. Erre azért volt szükség, hogy 300 km/órás sebesség környékén is remek képet adjon és stabil maradjon a szerkezet.

Még kérdéses, hogy hol vetik be először a 610 lóerős, kicsit több mint 3 másodperc alatt 100-ra gyorsuló kamerás kocsit. Annyi biztos, hogy az autók nagyobbik hányadát le tudná követni.