Használt autó hirdetésénél az egyik legfontosabb tényező a megfelelő képanyag. Nem feltétlenül kell gyári képeket megszégyenítő képhalmazt feltölteni a hirdetéshez, de ajánlott néhány apró szabályt betartani és persze az autót le- és kitakarítani a művelethez. Ma már a legtöbb okostelefon megfelelő fotókat tud produkálni az eladni kívánt járműről. A következő probléma a rendszám kitakarása, melyet sokan megtesznek vagy legalább megpróbálják.

A rendszám-kitakarók egy sajátságos csoportja például már a fotózás pillanatában, saját kezével igyekszik védeni az azonosítót, amiből aztán mókás képek születnek. Már önmagában sem egyszerű feladat úgy az autó elé helyezni az ujjat vagy akár az egész kezet, hogy a kamera fókuszát ne csábítsa el. Ezek mellé pedig vannak igazi gyöngyszemek is. Alább pár kép, a galériában pedig kedvedre szörnyülködhetsz a többin:

Itt vannak a rendszámkitakarás fekete öves mesterei 2Itt vannak a rendszámkitakarás fekete öves mesterei 3Itt vannak a rendszámkitakarás fekete öves mesterei 4