Nagyobbra váltás miatt eladó! Pedig jó kis autó. Jó, nem mondom, 14 éves tinédzser, de ahhoz képest még egész jó bőrben van. Ha tökéletes autót szeretnél magadnak, ahol minden részlet stimmel, lapozz is tovább kérlek! Egyébként néhány apróságot leszámítva teljesen rendben van, de én már nem szeretnék rá költeni többet.

Lökhárítót elintézte egy szerencsétlen óvatlan kutyus, a helyén van, de itt ott a műanyag részek folytonossága enyhén csorbát szenvedett. Ebből kifolyólag egy jobboldali ködlámpa is elférne, már ha valakit zavar, hogy az nem annyira működik. Egyszer (5 éve) összetörtem az elejét, nem titkolom, minden javítva és cserélve lett rajta, azóta is probléma nélkül használom, maradandó károsodást nem szenvedett (csak a pénztárcám akkor). Amióta nálam van (7 éve), a töltésjelzője világít, de aggodalomra semmi ok, minden tökéletesen működik, csak a generátor (vagy a fesszabályzó) nem Citroenbe, hanem Peugeotba való, mert pont ugyanolyan, csak a computernek nem tetszik, és hibát jelez. : )

Bolond kicsit szegény, na, nem tudja hogy ugyanaz a konszern. Én már úgy tekintek rá, hogy ez nem bug, hanem fícsör, mert pl ha valaki arra vetemedne, hogy eltulajdonítsa, amint meglátja a jelzést, tuti kiugrik belőle és otthagyja inkább, ahol feltörte. : D

A nap hirdetése: Őszintén egy francia autóról, bolond kicsit szegény 1

Itt ott némi karcolás, jobb elején enyhe horpadás, kedves parkolni nem tudó sporttársak névnélküli ajándékai, pont mint egy 14 éves városban használt autónál lenni szokott, semmi különös. Más fontos most nem jut eszembe, ezek a leglényegesebb hibái, de az élvezeti értékéből ezek mit sem vonnak le, sőt, inkább különlegessé teszik (nem vagy ronda, csak egyedi az arcod). Simán elvisz bármikor bárhova, motorilag semmi baja, és egy ilyen semmi extra autóhoz képest a mai napig elég jól megy. Átlag évi 10.000 kilométert pakoltam bele, épp nem értük el még a 200at, ezt a megtiszteltetést (bár fájó szívvel) átengedem másnak.

Rövid, vagy hosszú táv, mindegy, tipikusan franciásan kényelmes, sosem fájdult meg benne a hátam. Ikeából csomó mindent haza lehet vele hozni, a lehajtható hátsó ülések ilyenkor nagyon jól jönnek, de a csomitartó amúgy sem kicsi, minimum 2 és fél hullás, darabokban akár 3 is simán. Adok hozzá 4 téligumit is grátisz, mit tudom én hány százalékosak, nem vagyok statisztikus, de bőven jók még pár évig. Hátsóhidat már cseréltem benne (az volt az első), úgyhogy ez már ki van pipálva, nem kell vele foglalkozni. Ezen kívül természetesen a kopóalkatrészek voltak rendszeresen cserélve, igény szerint, néha a nem kopók is, de ha valakinek autója van, az tudja mivel jár. Olajat és szűrőket minden év márciusában kapott újat, ettől nem javaslom eltérni a jövőben sem, nehogy felboruljon a kicsike bioritmusa. Szóval a fent leírtak miatt annyi amennyi, érne ő többet is, de nincs időm alkudozni meg hasonlók, óccó, tessék elvinni!

A nap hirdetése: Őszintén egy francia autóról, bolond kicsit szegény 2