Mindössze 891 darab kombi készült az E34-es kódjelű BMW M5-ből, és mindössze kettőt fényeztek le Santorini-kék színre. Nem csak a görög sziget fehér házainak tetején, ennek az Ötösnek is nagyon jól áll a szín.

Az USA-ban, tűnt fel a kocsi, amelyet gazdája most eladna. Vélhetően a tulajdonos is tisztában van a kocsi különlegességével, hiszen a 96 206 mérföldet (154 000 km) futott járgányt 129 990 dollárért ( kb 33 millió forint) hirdeti.

Persze nem csak BMW Individual szín teszi különlegessé ezt az M5 Touringot, a belsőt Satorini-kék és Lotus-fehér borítja, míg a tetőre szürke hasított bőr került. Az új tulajdonosnak szinte csak bele kell ülnie, miután egy komolyabb szervizen esett át az autó. A vezérműlánc, a vízpumpa, hűtőcsövek és a motor csapágyai mellett cserélték a gyújtógyertyákat, a kuplungot és a lendkereket is.

Kettő van ebből a BMW-ből, az egyik eladó 1

Motorja a típusba szerelt erősebb, 3,8 literes soros hathengeres, 340 lóerőt tudott. Ezzel a kocsi 5,9 másodperc alatt gyorsulhatott álló helyzetből 100-ra, végsebességét elektronika szabályozta 250 km/órára. A tulajdonos valamiért nem volt ezzel elégedett, mert új vezérműtengelyekkel, motorvezérlőchippel és kipufogóval bolondította meg a motort, a sperrdifit épített a hajtásba és shortshiftert a váltókarhoz.

Nem ez az egyetlen álomautó az ohiói Enthusiast Auto Groupnál, az újabb modellek mellett rengeteg legendás darabot kínálnak. Van E30 M3-asból pár darab, Z3 M Coupé, és Z1 is akad.