Akár jó vétel is lehetne a ’96-os Audi A4, de a leírtak alapján simán benne van, hogy óriási szopóroller. Az eladónak pedig csak annyit üzennénk, hogy jó dolog az őszinteség, de nem szabad túlzásba vinni.

“Összekapartam rá a lóvét 16 és fél évesen úgy hogy a jogsim is még csak folyamatban volt de én akartam lenni a legnagyobb jampi a környéken. 2 hónapig naponta lemostam és kiporszívóztam mer’ hát ha jogsi nincs akkor valamit kell csinálni hogy ne unatkozzak. az udvarban autókáztam oda-vissza aztán persze 5 perc után meguntam. Drága jó bátyám autóztatott vele ebben az időszakban.

Már ekkor imádtam nagyon nagy életérzést adott. Eljött a nap. Jogsi a kézben. Dominic Toretto elszabadul. Illetve ezt gondoltam én aztán hamar észrevettem magamon hogy milyen óvatosan vezetek, megfontoltan szépen hogy büszke legyen rám még az óvónénim is aki már azt se tudja ki vagyok de legalább büszke. Beleszagoltam a 150 ló összkerékbe. Nem azt mondom hogy feláll 2 kerékre, de tud lépni az öreg fickó. Vagány gyerekként bármit megtehettem de tényleg még azt is hogy az interspr parkolóban ugy parkoljak hogy az eleje megy a padka fölé és kerékig ütközzön. na igen ez az amit ne csináljatok vele. 47000 ft-omba került megcsináltatni a klímát mert a barom német nem a kerék előtt vezeti el a csövet? Ezenkívül hátsó stabilizátorok lettek cserélve, bal hátsó kerékcsapágy, ablakmosó szivattyú há’ mer’ nem spriccelte a mosogatószert wazze, olajcserében 500 km van.

11123193_2

Ha tényleg vagány szeretnél lenni akkor választhatod 17-es szett-el is nekem mindegy csak tűntesd el az udvarból mert hányinger ez a fos. Kimegyek reggel a kis papucsomban mínusz 13 fokban. pöcc röff gyönyörűen jár. elmegyek valahova. tökmindegy tényleg báhova. melegen leállítom, majd 20 perc mulva jövök haza és nem megy 1 henger. azthittem az ütő megáll bennem. majd miután 3 hengerrel entem 2-3 km-t megint jó lett. (azóta is ezt csinálja egyébként a 3-as gyújtótrafó a ludas) Tököm tele van hogy ezekkel a 20 éves hülyegyerek autókkal mindig van valami. egyszerűen úgy érzem cserben hagy és már nem szeret. nincs meg a tűz köztünk.

Pedig sosem hagyott ott sehol csak egy 17 éves kis szarrágónak azért mégis megterhlő még egy 12 ezres gyújtótrafó is. Jótanácsok a jövőre nézve: Benzinkutat vegyél mellé lehetőleg vagy 2 számmal kisebb bakancsot meg 20 db tojást de az olcsóbbikból! 8-16l a fogyasztása ahogy szeretnéd ő úgy eszik. lájtosan 2000 rpm-ig 8 lityó de ha léped és 6200 a lóerő görbe teteje csak megsúgom, akkor zabál mint egy anyakoca.

Lekérdeztem a gyári felszereltséget: Sport lengéscsillapítók, sport bőrkormány stbstb Egyébként egyedi quattro himzéses 4 karikás üléshuzatok vannak rajta, tényleg nagyon vagány az biztos. karikánként +2HP a mattfólia +15HP ha letekerem mind a 4 ablakot és felhangosítom a zenét az pedig +50HP. Ha te akarsz lenni a Tesco parkoló királya Péntek este 7-től egészen hajnali 4-ig akkor tökéletes választás. De ha csak egy megbízható autót szeretnél amiről tudod hogy kell rá költeni mert öreg autó és ne is álmodozz róla hogy csak beleülsz és mész akkor sem utolsó a gép: ) A szöveget az veszi komolyan aki szeretné, szerintem korrekten leírtam minden hibáját. Ha esetleg van olyan akinek van kedve ehhez az állandó pár ezer forintos de idegesítő hibához akkor nyugodt szívvel továbbadom mert tudom hogy nem szart árulok. Nem nem cserélem vemhes anyakecskére se hízóra. biciklit se számítok be az már van itthon és babetta blokk sem kell”

Szerinted megér 710 ezret ez az Audi A4?
3087 szavazat - átlag: 5.03 (10-ből)
Szerinted megér 710 ezret ez az Audi A4?