Mióta a Csonti Car rendszert csinált a figyelemfelkeltő vicces leírásokból, sokan követték a példát. Sőt, sokan túlnőttek az úttörő használtautós telepen, és egy-egy jobb napon felkerülnek megosztáshullámot, lájkcunamit indító darabok. 
Nem vagyok zsűritag országos tehetségkutatókban, így nem érzem magam felhatalmazva arra, hogy értékeljem a művet. Annyira viszont elég jó, hogy a tisztelt nagyérdemű mondjon róla véleményt. Bátor, provokatív próbálkozás, ami legalább kilóg a langyos, erőltetetten viccesre írt pályaművek közül.
“Figyelem! Eladó ez a 730 d típusú BMW! Ha túlfizetett MB1-es labdarúgó vagy, akkor minden bizonnyal van már egy ennél sokkal jobb autód, de akkor ezt megveheted tőlem, hogy elmenj vele a boltig egy doboz hajzseléért, vagy ezzel járhatsz WC-re. Ha mennyei megyei játékos vagy, akkor nincs szükség arra, hogy mesterhármast rúgj a szomszéd falu köcsögei ellen, hogy ragadjanak rád a nők! 

Ezzel a kocsival az ő csajaikat is simán felszeded! Ha bíró sportárs vagy, akkor szükséged lesz erre az autóra, ha benéztél pár lest vagy, ha megadtál egy tizenegyest az utolsó percben a vendég csapatnak a hazaiak kárára. Mire eszmélnek a helyi erők és kapákkal, kaszákkal kergetnének ki a faluból, te már árkon-bokron túl leszel.
 
Az év BMW-hirdetése zselés hajú focistáknak 3
A motor olyan halk mint egy MTK ultra. Az autó megkímélt, mint a magyar válogatott 86-óta nemzetközi tornán. Belülről akkora hogy még Lipták is meg bír fordulni benne. 8 másodperc alatt van 100 KILÓméter/óra sebességen, baszdmeg. Dzsudzsi, ha te akarnád tőlem megvenni, akkor szarok rá, ha lefulladsz vele a Lánchíd közepén, vagy éppen nekikúrod valamelyik szalagkorlátnak, csak előtte fizesd ki! U. i: Olyan kényelmes hogy Szalai többet nem akarna leülni a kispadra. HITELRE IS!”

(Forrás: Használtautó.hu)

Ha ez tetszett, akkor ezek a hirdetéses anyagok is bejönnek majd.