A libanoni sportautó még nem sűrűn tette ki a lábát a Közel-Keletről, néhány hete azonban Miami (USA) utcáin tűnt fel és piszkosul izzott körülötte a levegő.

Az ikerturbóval és az azokhoz párosított egy-egy intercoolerrel megbolondított 3,8 literes Porsche boxer 7100/percnél adja le a 750 lóerőt, a forgatónyomaték pedig 960 Nm 4000 fordulat/percnél. Százra 2,8, kétszázra 9,4 másodperc alatt gyorsul a fenevad, a végsebesség 385 km/óra. A lámpatest LED-csíkjait tartó titánkarokba összesen 420 darab 15 karátos gyémántot ültetnek – ezek kívánságra, illetve a választott fényezéstől függően rubinra, smaragdra vagy zafírra cserélhetők.
A 20 literes városi és 9,9-es országúti átlagfogyasztás viccesen hangzik az 1,4 tonnás autótól, az viszont tetszik, hogy a távvezérléssel indítható motor mellett nyomkövető berendezést is kínál a gyár.
Bombázók társaságában pózolt a fekete démon 3
A Lykan Hypersport ára 3,4 millió dollár, amely átszámítva közel 1 milliárd forint. Arra pedig van egy sanda gyanúm, hogy az autó körül tüsténkedő hölgyek a Victoria’s Secret modelljei.