A floridai (USA) rendőrnek nem volt jó napja, de lányának sem, aki épp akkor járt a környéken, mikor apját elrántotta egy szabálytalankodó autós. Az eseményeket a járőrautó kamerája rögzítette.
Kerstan Tatro őrmester épp egy gyorshajtót igazoltatott, aki 105 kilométer/órával hajtott a 60-as szakaszon, mikor a sofőr hirtelen sebességbe rakta az autót és elindult. A rendőr viszonylag gyorsan reagált, megpróbálta kivenni a kulcsot, de már késő volt, magával rántotta a jármű.
A szemtanuk közül ketten azonnal a szabálytalankodó autós nyomába eredetek, és többen megálltak segíteni, a láthatóan komoly fájdalmakkal küzdő egyenruhásnak. Az elsők között pattant ki egy autóból az őrmester lánya – aki épp arra autózott -, de úgy összezavarta az eset, hogy nem ismerte fel rögtön az édesapját. Mikor azonban realizálta a helyzetet, zokogásban tört ki, a többi szemtanú próbálta vigasztalni.
Több helyi újság is beszámolt az esetről, amiben közölték, hogy Tatro megúszta egy kartöréssel az esetet, a renitens autóst pedig letartóztatták. Kiderült, hogy néhány héttel ezelőtt kábítószer-birtoklási ügybe is belekeveredett. Valószínűleg ezért bújt ki az igazoltatás alól.
Akarod látni az év leglúzerebb autósát? Mire vársz még?

Autó vonszolta a rendőrt a lánya szeme láttára 1