Egészen elképesztő látványban volt részük a Kína délnyugati részén fekvő Kujcsou tartomány egyik autópályáján közlekedőknek szombat reggel. Pénzügyi vita miatt egy férfi ráugrott a Ford terepjáró szélvédőjére, a sofőr azonban nem állt meg, hanem 30 kilométeren keresztül utaztatta a férfit az ablakon. 
Az autóst látszólag nem nagyon hatotta meg a dolog, állítólag 140 km/órával száguldott a pályán, a rendőrök pedig csak akkor érték utol, mikor az első útjába akadó fizetőkapuhoz ért. Nem lettem volna az ablakban kapaszokó férfi helyében, és nem csak a durva ellenszél miatt. Szerencsére nem izzadt a tenyere, és veszettül szorította a tetőcsomagtartót.
A vallomásokból kiderült, hogy a sofőr és a szélvédőn fekvő férfi adósság miatt ugrott egymásnak. A hitelező, Csen úr, megpróbálta megakadályozni Lu urat abban, hogy elhajtson az autóval, aki viszont mindenáron távozni akart. Úgy meglökte Csent, hogy felkenődött a szélvédőre, és ezután már le sem akart szállni, így egészen a fizető sorompóig kísérte Lut. 
A helyi hatóságok megindították az lejárást az ügyben. 
Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogy marhatolvajok mennyi jószágot zsúfoltak be egy személyautóba, kattintsatok a képre!