Ritkán látott eseménynek lehetettek tanúi a járókelők London nyugati részén, ahol egy BMW rendőrautó koccolta le a Ferrari 458 Spider hátsó lökhárítóját. Az esetről a “Supercars of London” YouTube csapat készített felvételt, akik hobbija, hogy ritka sportautókat filmeznek le miközben a várost járják. Elmondásuk szerint ilyet még ők sem láttak.

Kellemetlen dolog ez, legalább annyira, mint a lábujjak között megbúvó gomba, azonban az ötös BMW-ben szolgálatot teljesítő rendőr elismerte, hogy hibázott, a kapitányság szóvivője pedig nyilatkozatában kijelentette, “megtérítik a kárt.”  A sárga Ferrari ára egyébként 250 000 angol fontra rúg, ami átszámolva durván 90 millió forint, és annak ellenére, hogy a videón csak apró sérülés látszik, a javítás állítólag több ezer fontba fog kerülni. 
A 458 Spider egyik különlegessége, hogy az alumíniumból készült tető állítólag 25 kilóval könnyebb, mint ha vászonból készült megoldást alkalmaztak volna. A tető mindössze 14 másodperc alatt nyílik, és záródik, ráadásul úgy csukódik hátra, hogy maradt hely az ülések mögött egy kis csomagtartónak is. 
Rendőrautó tört össze egy Ferrarit 3
Ez a modell 1430 kilogramm, azaz csupán ötven kilóval nehezebb, mint a zárt változat. Motorháza alatt pedig egy 4,5 literes V8-as erőforrás duruzsol, ami 570 lóerőt enged szabadjára, és segítségével 3,5 másodpercnél rövidebb a 0-100 km/órás sprintidő, és 320 km/óra feletti a végsebesség.
Próbáld ki magad egy Ferrari volánja mögött, és gyűjtsd össze az összes ágaskodó lovat! Remek kis játék, ami garantáltan kikapcsol. A jobb alsó sarokban lévő “CONTINUE” feliratra kattints, aztán “Play”.