Láthattuk már méregdrága autók másolatait saját használatra gyártva, vagy bűnszervezetben történő forgalmazásban, de olyat, amit a kínai úriember elkövetett, még nem. Túlságosan nem gondolta át a dolgot, mikor Hyundai gyártmányú autóját a híres olasz, bikás márka egyik modelljévé fabrikálta és megpróbálta az utcán eladni. 
Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit 1
Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit 2

Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit

Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit

Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit 8
Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit 9
Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit 10
Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit 11
Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit 12
Fotó megosztása:
Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit 13
A Jangce partján fekvő Csungking városában élő Leng úr fogta Hyundai Coupéját, amit Lamborghini Aventadorrá “varázsolt”, teleragasztotta “eladó” feliratokkal és kiállt vele a város egyik forgalmas sétálóutcájába. A donor autóra az átalakításokkal együtt összesen 32 ezer jüant költött (1,15 millió forintot), és a barátaival rakta össze pár hónap alatt. 
A borzasztóra sikeredett replikát 98 ezer jüanért (3,5 millió forint) szerette volna eladni a férfi, a szélvédőre kiírt telefonszám alapján pedig a rendőrségnek nem volt nehéz felkutatni őt. Viszont egész érdekes módon gondolkozik a kínai hatóság az esetről. 
Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit 14
Végül három okból 800 jüan (28 500 forint) pénzbírságra és 12 büntetőpontra büntették. Először is azért, mert a feliratokon Lamborghiniként hirdette a Hyundait, félrevezetve az érdeklődőket, másrészt Kínában használt autót csak cégeken keresztül lehet értékesíteni, magánszemély nem tehet ilyet. Azzal semmi probléma nem volt, hogy a Lamborghini márka típusait koppintotta le, és még azért se kellett extra szállítási költséget fizetnie Leng úrnak, hogy az alacsony hasmagasságú autót csak a második, a rendőrség által hívott autómentő tudta elszállítani. 
Pofátlanul, utcán árulta a hamis Lamborghinit 15
Harmadszor pedig azért kapott büntetést, mert az autón nem volt rendszám, ugyanis pár nappal az eset előtt bevonták, tehát az, hogy az autó a sétálóutcába került, azt jelenti, hogy biztosítás nélkül közlekedtek vele. A rendőrségnek szállításról szóló számlát nem tudott mutatni, ezért feltételezhető, hogy a replika Lamborghini a lábán érkezett a helyszínre.