Trey Laymon, a Ford Raptor tulajdonosa, kétség kívül a Galaktikus Birodalom oldalán harcolt volna egy távoli galaxisban, küzdve a lázadók maréknyi csoportja ellen. Az élet azonban kemény, nincs lézerkard, akaratot irányító földöntúli Erő és birodalmi lépegetők hada, Trey-nek csak egy bevásárlóközpont asszisztens menedzseri széke jutott, ahol maximum az árufeltöltő droidok felett van hatalma. 
De mikor hétvégenként kigurul a garázsból ezzel a cirkálóval, egy pillanat alatt Sith nagyúrrá változik, aki minden ember tekintetét képes magára irányítani.
Han Solo befagyasztva a platón 3
A vezető oldalon maga Darth Vader mutat fenyegetően a halálosztó lézerkarddal, az anyós felölin pedig rohamosztagosok várják a parancsot. Természetesen helyet kapott a birodalmi címer is az ajtókon, de a legzseniálisabb a raktér, Nézzétek csak…
Han Solo befagyasztva a platón 4
Igen, jól látjátok! Maga Han Solo nyugszik jégálomba fagyasztva a plató fedelében várva, hogy Luke megmentse. Zseniális! 
Han Solo befagyasztva a platón 5
A rendszám pedig Vader77, ez már csak hab a tortán. A képekre kattintva még találhattok a galériában pár Star Wars járgányt. Érdemes kattintani! 
Han Solo befagyasztva a platón 6