A bosozoku már sokak előtt ismert, ennél őrültebb autóépítési mód nincs még egy. Most ennek egy elemét emelték ki, és fejlesztették őrült szintre a helyi fanatikusok.

Mióta az Internet fénysebességgel tolja arcunkba a világot, sokat fordult a japánról kialakult általános kép. Sok belterjes őrültségük jut el hozzánk, amelyek előtt értetlenül, széttett karral állunk, és itt nem csak az űrlényekkel, polipokkal teletömött hentai képregényekre gondolok.

A tuning terén hasonlóan bizarr stílusokért rajonganak a szigetországban. A bosozoku már sokak előtt ismert, ennél őrültebb autóépítési mód nincs még egy. Most ennek egy elemét emelték ki, és fejlesztették őrült szintre a helyi fanatikusok.

A negatív kerékdőlés lett a fétisük. Autóikat mintha egy mesebeli, óriás kéz passzírozta volna a földhöz, kitörve mind a négy kereket.


A komoly hegesztés, fúrás, faragás árán elért eredmény sokkolja az átlagos közlekedőt, nem csoda, hogy leblokkolt agyukból csak egyféle káromkodásra futja. A használhatatlanság egyértelmű, az autó egy porcikájának sem tesz jót ez a divat, igaz, itt már rég nem mezei közlekedésről van szó.