Ezerszer láttuk már, hogyan cserélnek szélvédőt egy autóban, de a technológia fejlődésével ez az iparág is nagyot változott. A fizikai része nagyon hasonló, de minél bonyolultabbak az autók, annál több kramancot kell lebontani a szélvédő körül, de még mielőtt ennek nekiállnának a szakemberek, át kell vizsgálniuk az autót, méghozzá szoftveresen.

Mindenről a vezetéstámogató rendszerek tehetnek. Érzékelők, kamerák kerültek a szélvédők mögé, amiknek a csere utáni újra kalibrálása elengedhetetlen. Az egyik legnagyobb hazai autóüveg forgalmazónál jártunk kamerákkal felszerelve, hogy videóban tudjuk nektek megmutatni egy modern autó szélvédő cseréjét, mert ez igazi Mestermunka!

Ez a Mestermunka, a Vezess legújabb videós sorozata, amiben azt mutatjuk meg nektek, hogyan csinálják a szakemberek. Műhelytitkoknak, műveleteknek, folyamatoknak járunk utána. Benézünk a legmodernebb autóipari fejlesztések mögé, megnézzük hogyan lesz régi alkatrészből új, megmutatunk olyan munkafolyamatokat, amilyeneket még nem láttál. Érdekel, hogy mi történik az autóddal és annak alkatrészeivel egy szerelőnél? Akkor nézd a Mestermunkát!

Jelentkezz!

A Mestermunka videósorozatunkban az autóipari szegmens minden részletét szeretnénk megmutatni. Legyen az felújítás, fejlesztés, gyártás, tesztelés, szerelés, minden érdekes lehet, ami az autóval történik! Ha ilyen helyen dolgozol és megmutatnád, hogyan csináljátok, írj nekünk a mestermunka@vezess.hu címre!