Egy magára valamit is adó autórajongó bizony nem ül be akármiben a volán mögé, főleg a cipőt érdemes úgy megválasztani, hogy ne csak kényelmes, de menő is legyen, hiszen egyszer úgyis ki kell szállni, akkor pedig legyünk stílusosak.

Ha ezekkel lépsz a gázra, menthetetlenül stílusos leszel 1

Az ARA JAN cipőjét pont az őszi és téli hónapokra találták ki. A szél és az időjárás nem károsítja a cipőt, köszönhetően az integrált Gore-Tex® membránnak. Vízálló és lélegző, ugyanakkor a lábak kellemesen szárazak maradnak esős és havas időben. Ára 37 990 Ft.

Ha ezekkel lépsz a gázra, menthetetlenül stílusos leszel 2

Ha sokat mozogsz versenypályák közelében, vagy éppenséggel rajtuk, akkor egyértelműen SPARCO CROSS RB-7 a cipő, amit viselned kell. Csak halkan jegyezzük meg, hogy ez a cipő az FIA biztonsági szabályainak is megfelel. Ára 70 ezer forint körül mozog.

Ha ezekkel lépsz a gázra, menthetetlenül stílusos leszel 3

Aki nem szívleli a hagyományos bőrcipőket, annak itt az ARA JAN nubukbőr változata, amely szintén teljesen vízálló. Ára 37 990 Ft.

Ha ezekkel lépsz a gázra, menthetetlenül stílusos leszel 4

Az Alpinestars főleg motorosok számára készít lábbeliket, de a képen látható Oscar Monty Boot bakanccsal bátran beülhetünk a volán mögé is. Ára 74 000 Ft.

Ha ezekkel lépsz a gázra, menthetetlenül stílusos leszel 5

Az ARA BENJO a klasszikus stílust képviseli, amely remek választás lehet a hétköznapi autózáshoz. Ára 37 990 Ft.

Ha ezekkel lépsz a gázra, menthetetlenül stílusos leszel 6

Modern, mégsem túl hivalkodó a Roland Sands Design magas szárú cipő. Harminc felett bizony már nem a neonszínű lépőket kell felhúzni a lábunkra, hanem mondjuk egy ilyet. Ára 57 000 Ft.

Ha ezekkel lépsz a gázra, menthetetlenül stílusos leszel 7

Az ARA választékának egyik legmenőbb darabja, amelyet három különböző bőrből varrtak össze. Ára 37 990 Ft.

Ha ezekkel lépsz a gázra, menthetetlenül stílusos leszel 8

A végére pedig egy igazi különlegességet hagytunk. A Nike Air Maget 2016-ban dobta piacra a gyártó, ezzel tisztelegve a Vissza a jövőbe második része előtt. Igen, egy ehhez hasonló önbefűző cipő volt Marty McFly-on a filmben. Összesen 100 darab készült belőle, és átszámítva 7,4 millió forintba került, szóval ha felbukkan egy eladó példány valamelyik árverésen, az tuti, hogy klasszisokkal többe fog kerülni.