#ATERMÉSZETEMBERE #CITIZENOFNATURE

Egy városi ember számára, a természet energiájának megragadása összhangban van a saját környezetével. A Bulgari ebből kiindulva alkotta meg új illatát, mely a Bulgari Man Wood Essence nevet kapta. Az illat az erős fás és a szikrázó citrusos jegyek ötvözetével egy izgalmas újdonságként egészíti ki a Bulgari Man kollekciót.

AZ ILLAT

A parfüm citrusfélék és a fűszerek fényes szikrájával nyit. Az olasz lédús citrusok lendülete elrepít a Földközi-tengerhez, ahol a táj éltető és az élet vibráló. A koriander pedig egy váratlan tüzes kalanddal fűszerezi meg az utazásunk végét.

Az illat férfias jellegét a robosztus, fákkal teli erdő adja. A fás jellegét tovább erősíti az örökzöld ciprusfa, ami egész évben virágzik. A mély, zöld aromáját a Haiti vetiver fokozza. Ezek kombinálásával egy erőteljes, testes és csábító illatot kapunk.

Akárcsak az otthonunk, az illat alapja is meleg és hívogató. Magába foglal egy másik örökzöldet is, a cédrusfát. Hogy fokozza a füstös hatást, a parfüm megalkotója két különböző technikát kombinált a fa lepárlására és tisztítására, majd tovább formálta az illatot gyantával és tenger-jegyekkel. Az eredmény: egy fás mégis friss, élénk de erőteljes illat.

A CSOMAGOLÁS

A parfüm kialakítása tökéletesen megragadja a természet és város közötti összhangot. Fókuszban az Eau de Parfum élénk zöld színe áll. A parfüm színe szimbolizálja a fa vitalitását és erejét, míg az üveg barna része a talaj életet adó képességét tükrözi. Az üveg erőt sugároz, melyet megkoronáz a városi fémekre utaló borostyán színű kupak. Az üvegen megjelenő föld tónusok és a város ihlette fém színek tökéletesen bemutatják az ember és a természet közötti harmonikus kapcsolatot, ami által mostanra a Bulgari férfi képes megtartani azt az erőt, ami összeköti őt a természettel.

A FÉRFI AZ ILLAT MÖGÖTT

A Bulgari idén bemutatja a Bulgari Man sorozat legújabb elemét, amit fás illatok alkotnak. Ellentétben a kollekció eddigi illataival, a fa egy sokkal másabb erő birtokában van: belső erő, kitartás, állhatatosság és a gyökerekhez való ragaszkodás. A parfüm frissességet és energikusságot közvetít a férfi felé, aki szeretne egyensúlyt teremteni az életében. Ez az illat minden olyan férfinak készült, aki elkötelezett a természet iránt