Elindult lomtalanítási nyereményjátékunk, Első körben hat sajtóanyag és egy meglepetés könyv vár gazdára, a nyertesnek elég csak gyorsan cselekedni!

Költöztünk. Nem messzire, csak egy folyosónyit batyuzott a szerkesztőség. Mint minden költözésnél, ebben az esetben is sok érdekes holmi bukkant fel a hömpölygő cucctengeren.

Újra a figyelem középpontjába került elfeledett, autós sajtóanyagokat emésztő szekrényünk. Az a tipikus sarokban álló darab, szinte falszínben, érdektelenül porosodva. Felnyitottuk, és újra rácsodálkoztunk, milyen vaskos, színes, igényes prospektusok léteztek a pendrive korszak előtt.

Száz szónak is egy a vége: Jön a Nyereményjáték!

Ezúttal már a második kör, a BMW-t célkeresztbe véve. Pár éve még az autószalonoktól is rettegtek az őserdők, annyi vaskos kiadványt látott napvilágot, a németek  pedig kifejezetten szerették az A4-es formátumú, nehéz tudással teletömött sajtóanyagokat.

A BMW rajongók, tulajdonosok örömére ebből a fajtából keres most gazdát négy:

– A nemrég ráncfelvarrást kapott E90-es generáció dossziéja.

– A rövid életű Bangle Bálna-hetes sajtóanyaga.

– A 2005-ös Genfi Autószalon BMW-s újdonságai.

– Végül, de nem utolsó sorban az akkor aktuális technológia újítások gyűjteménye, beleértve a V10-es BMW M5 műszaki leírását is.

A játék igen egyszerű. Nincs más dolgotok, mint nyitni egy új szervizkönyvet, és elindítani autós naplótokat, az autóról szóló legalább 500 karakteres leírással. Utána ennek az autónak a linkjét küldjétek el a vezess.hu@gmail.com címre, a tárgyban feltüntetve, hogy a felsoroltak közül melyik ajándékra pályáztok. A gyorsaság mérvadó, az első feltöltő nyer! (A nyereményeket majd személyesen nálunk a szerkesztőségben lehet átvenni.)

Lassan minden márka terítékre kerül majd, a cél, hogy végül üres szekrénnyel, kifosztva zárjuk le ezt a játéksorozatot. Tehát uzsgyi, játssz, nyerj, fossz ki minket!