Költöztünk. Nem messzire, csak egy folyosónyit batyuzott a szerkesztőség. Mint minden költözésnél, ebben az esetben is sok érdekes holmi bukkant fel a hömpölygő cucctengeren.

Újra a figyelem középpontjába került elfeledett, autós sajtóanyagokat emésztő szekrényünk. Az a tipikus sarokban álló darab, szinte falszínben, érdektelenül porosodva. Felnyitottuk, és újra rácsodálkoztunk, milyen vaskos, színes, igényes prospektusok léteztek a pendrive korszak előtt.

Jó néha nosztalgiával végiglapozni az előző Ford Focus kis kemény fedeles füzetét, fénybe tartani a Maybach hatalmas fotóit. Nem akarunk gyűrűt önzően szorongató Gollamnak tűnni, ezért úgy döntöttünk, megosztjuk veletek az élményt.

A legnagyobb fogás, komoly képanyaggal a The Quest For Le Mans c. könyv

A legnagyobb fogás, komoly képanyaggal a The Quest For Le Mans c. könyv

A legnagyobb fogás, komoly képanyaggal a The Quest For Le Mans c. könyv


Száz szónak is egy a vége: Jön a Nyereményjáték!

Első körben hat sajtóanyag és egy meglepetés könyv vár gazdára. A Fordosoknak kedvezünk most, négy sajtóanyag köthető a kék oválhoz.

– Ford Focus, Ford Ka, Ford Kuga, Ford Mondeo, színes szagos, minden információval felvértezett, kemény fedeles prospektus. 

– Szintén hasonlóan míves kidolgozottságú Range Rover anyag.

– Maybach sajtóinfó, nagyméretű igazi fotókkal.

– A meglepetés pedig a The Quest for Le Mans című könyv, hihetetlen mennyiségű, őrülten jó fotóval a 2009-es versenyről.  

A játék igen egyszerű. Nincs más dolgotok, mint nyitni egy új szervizkönyvet, és elindítani autós naplótokat, az autóról szóló legalább 500 karakteres leírással. Utána ennek az autónak a linkjét küldjétek el a vezess.hu@gmail.com címre, a tárgyban feltüntetve, hogy a felsoroltak közül melyik ajándékra pályáztok. A gyorsaság mérvadó, az első feltöltő nyer! (A nyereményeket majd személyesen nálunk a szerkesztőségben lehet átvenni.)

Lassan minden márka terítékre kerül majd, a cél, hogy végül üres szekrénnyel, kifosztva zárjuk le ezt a játéksorozatot. Tehát uzsgyi, játssz, nyerj, fossz ki minket!