Mercedes 220 SE Cabrio, hathengeres, közel száz lóerős motorral, tizenöt literes fogyasztással

Mercedes 220 SE Cabrio, hathengeres, közel száz lóerős motorral, tizenöt literes fogyasztással


2010. október 22-től 24-ig Budapesten, a SYMA Rendezvényközpontban kerül megrendezésre a veteránjárművek nemzetközi kiállítása. Az Oldtimer Show igazi csemege azoknak, akik érdeklődnek a régi korok járművei iránt. A kiállítás egy kicsit több is, mint veteránjármű kiállítás, az Oldtimer Showra látogatók élőben találkozhatnak a régi korokban használt járművekkel, a járműveket használó emberek öltözetével, az általuk hallgatott zenevilággal, festészettel, szobrászattal.

A kiállított járgányok körbejárhatóak, és az ígéretek szerint a fényképezéshez is elegendő fény lesz majd a csarnokban. Idén is vadonatúj a kollekció, kétszázhetven veterán gyöngyszem kerül bemutatásra! Az Oldtimer Show alapelve, hogy járműtípusonként csak egy-egy példányt állít ki, minden típusból a fellelhető legszebbet. Láthatóak lesznek értékes veterán autók, ritka veterán motorok, antik autók, luxus kategóriájú veteránautók, versenyautók, versenymotorok és még jónéhány különleges jármű is.

Furcsa állat rézből

A rendezvény helyszíne a Stadionok metrómegállónál található, és villamossal, busszal és trolival is egyszerűen elérhető. A Dózsa György úton, mindkét oldalon és a SYMA ötszáz autós parkolójában teljesen ingyenes a parkolás! A belépőjegyek kizárólag a helyszínen vásárolhatóak meg. A belépőjegyet Üdülési Csekkel is meg lehet vásárolni. A felnőtt belépőjegy 3000 forintba kerül, a gyerekjegy (3-12 éves korig) 2000 forint lesz. A kiállítás mindhárom napján 9-19 óráig várják a látogatókat.