Előre felhívom mindenki figyelmét, hogy a következő sorok nem  autóról fognak szólni, hanem 16 gyönyörű lányról, akik autóért versenyeznek. A Porsche Hungaria jóvoltából ugyanis egy Skoda Fabia a fődíj a Miss Balaton 2008 szépségversenyen.

Idén tizedik alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legszínvonalasabb szépségversenyét a Balaton körül, ahol ebből az alkalomból egy plusz mezőnnyel is gazdagodott a gyönyörű hölgyek tábora.

Lilla és Anett a kedvencünk
Uram, ne a nőket, a Fabiát nézze!

Uram, ne a nőket, a Fabiát nézze!

Uram, ne a nőket, a Fabiát nézze!


A 2008-as évben a 18-25 éves mezőny mellett, egy 25-36 éves korosztály is verseng a koronáért, igaz külön kategóriában. Sajnos hozzájuk nem volt szerencsénk, így koncentráljunk a fiatalokra.

16 bikini

A fotózás apropóját egy Skoda Fabia tesztvezetés adta, ahol a fiatal és megkapó hölgyek fotózás után kedvükre nyúzhatták azt az autót, amit a pénteki döntőn fődíjként megnyerhetnek.

Az 1,2-es Fabia jellemzően nagyon bejött a lányoknak, bár mindössze a csapat fele merészkedett a volán mögé. Zúgott a motor, néha csúszott a kuplung is, de a többség abszolút jól bánt a kisautóval.

„Pont akkora, amekkora kell”, „könnyű vele parkolni” – susmogták egymás között a lányok, miközben arra készülődtek, hogy vezetés előtt gyönyörű testi adottságaikkal körbefonják az autót.

Megy hozzá a színe

Megy hozzá a színe

Megy hozzá a színe


Örömmel és egy kicsit sajnálattal vettük tudomásul, hogy a sok csodaszép leányzó jellemzően nem plázacica típus, hanem általában értelmes, egyetemi, vagy főiskolai hallgató, 22 éves átlagéletkorral. Hogy nekünk miért nem voltak soha hasonló évfolyamtársaink, az rejtély. És főként szomorú.

A vezess.hu favoritjai

A 16 fős mezőnyből két favoritunk van, akik egész véletlenül barátnők is. Schneider Lilla és Strasszer Annet stewardessként dolgozik egy légitársaságnál, mellette mindketten tanulnak is.

Lilla 23 éves, gazdálkodási szakos egyetemi hallgató, aki munkába és iskolába egy 1,4 SEAT Ibizával jár, így napi szinten is vezet. Lilla nem csak testi adottságai miatt lopta be magát szívünkbe, de közvetlensége is visszafogottsága is szimpatikus volt. A 175 centis hölgy teljesen elégedett mostani autójával, és állítólag nem bukik a Mercire se a BMW-re, magának inkább egy Lexust venne, ha megnyerné a lottót.

Lilla és Anett a kedvencünk

Lilla és Anett a kedvencünk

Lilla és Anett a kedvencünk


Anett minket dr. Szöszire emlékeztetett, azzal a különbséggel, hogy Reese Witherspoon labdába sem rúghatna mellett szépségével. Anett 22 évesen jogot tanul, és a jövőben akár bíróként is eltudná képzelni magát. A 171 centi magas szépség jelenleg egy 307-essel jár, de nem vetné meg a Fabiát sem, ha ő nyerné el a fődíjat.      

Ők és a többiek péntek este mérkőznek meg a koronáért és a Skoda Fabiáért, ahol előadják a show-t, aminek koreográfiáját egész héten gyakorolták egy négycsillagos hotelben. A helyszín a siófoki Szabadtéri nagyszínpad, a beugró 3000 forint.  Fellép Demjén Rózsi is!

Még több fotó a Miss Balaton autót vezet 38