Maseratit karácsonyra 1

Maseratit karácsonyra

Az exkluzív amerikai Neiman Marcus kereskedőház idén is kiadta a karácsonyi ajándékkatalógusát. Ebben 54-55. oldalon nem mást kínálnak megvételre karácsonyi ajándékként, mint több 2005-ös Maserati Quattroporte-t. Egészen pontosan hatvan darab állt a vevők rendelkezésére. Ezekből az október 14-én a telefonos ügyfélszolgálat megnyitása után 2 perc 45 másodperccel már egy sem volt.

Az autót a tervező Pininfarina állította össze, ö választotta a színét és a belső anyagokat is. Alcantara bőr és mahagóni fa teszi egyedivé az autót. Mindegyik autóban található egy tábla a mester aláírásával és a vevő nevével. Ezeket a modelleket is a már megszokott 4,2 literes, 400 lóerős Ferrari erőforrás gyorsítja, mint többi testvérét.

Felszereltségükben pedig a maximális luxus jellemző, fűthető-hűthető ülések, 19 colos polírozott felnik, navigációs rendszer, Bose hangrendszer. Négy év illetve 50 000 mérföld garancia is jár az autókhoz. A lelkes vásárlók egyenként 125 000 dollárt fizettek az autókért, amiben már a szállítás költsége is benne foglaltatik.

24,6 millió forintos árával a Neiman Marcus Edition Maserati Quattroporte a legdrágább személyautó, ami a katalógusban szerepelt, de nem a legdrágább ajándék. Korábban eladtak már egy léghajót 10 millió dollárért (1,96 milliárd forint), de szerepelt már az ajándékok listáján egy bowling csarnok 1,45 millió dollárért (285 millió forint) is.

A katalogús az alábbi oldalon lehet megtalálni: www. neimanmarcus.com