MINI XXL úszómedencével 1

MINI XXL úszómedencével

Igazán meglepő módon alakíttatták át a MINI-nél egyik autójukat. Hat méternél is hosszabb lett az autó a beépített toldatnak köszönhetően. Immár három tengelyes és hat keréken támaszkodik a négyajtóssá varázsolt kisautó. Az utastérben hat személynek jut kényelmes utazóhely. A karosszéria nyújtását egy kifejezetten ilyen átalakításokra specializálódott Los Angeles-i cég végezte.

A megnövekedett tömeg mozgatásáról a gyár legerősebb motorja, az 1,6 literes, kompresszoros blokk gondoskodik, amelyet elláttak a John Cooper Works Tuning csomagjával. Ezzel 200 lóerő illetve 240 newtonméteres nyomaték áll a vezető rendelkezésére.

Minden kényelmi extra benne van a MINI XXL-ben, amit egy nyújtott limuzintól elvárhatunk. A különleges MINI-ben kihajtható sík képernyős televízió, DVD, CD-lejátszó, tetőablak, teljes bőrkárpitozás, légkondicionáló és bár található.

A MINI legnagyobb dobása azonban, a hátsó részben kialakított medence. Egyszerűen el lehet távolítani a műanyag tetőt, így szabaddá válik az úszómedence, ahol két ember kényelmesen utazhat.