Gokart 4 főre -Michalak Design GT4 1

Gokart 4 főre -Michalak Design GT4

Egy időben a smart forfour forgalmazásával a Michalak Design (MD) is árulja az autó nemesített változatát. Ha magunk mögött a tükörben pillantjuk meg az autót, akkor az új hűtőmaszk és a lökhárítóra szerelt spoiler tűnhet fel. Ezeken kívül azonban az igazi feltűnést a raliautókat idéző, tetőre szerelt légbeömlő okozza.

Amennyiben hátulról látjuk meg az MD GT4-est az új hátsó lámpák okoznak fejtörést. Immár csak a helyzetjelzők és az irányjelzők vannak a C oszlopon. A ködlámpa és a tolatólámpa a lökhárító aljába költözött. Mellettük kapott helyett az új sport-kipufogódob, amely a hallásunkra lapozva növeli a vezető adrenalin szintjét.

Ahogy elöl, hátul is a tetőre került a legsportosabb kiegészítő, ami egy mértes szárnyban testesül meg ebben az esetben. Nem kerülendő a feltűnést a smart egy igen különleges színben pompázik.

Az utastérről sem feledkeztek meg az átalakítás során. Nevét nem meghazudtolva négy versenyülést szereltek a forfourba, amely így leginkábba Renault Espace F1-re emlékeztet. Átalakították az ajtók borítását és új, a vezető kezébe jobban passzoló váltógombot alkalmaztak. Akik hátul utaznak azoknak sem kell lemondani a vezetés élményéről, ha éppen nem DVD-t néznek, akkor akár Playstationnal is játszhatnak.

Állítólag igazi gokartos érzést nyújt a 30 milliméterrel mélyebbre került GT4 az új sportfutóművel, ami jócskán megnövelte az autó maximális kanyarsebességét. Száguldozni azonban most is csak lendületből lehet, hiszen az autót továbbra is a 109 lóerős 1,5-ös motor hajtja. Ezzel 9,8 másodperc kell, hogy elérjen 100-ig a kilométeróra mutatója, a végsebességet pedig a 190 km/óra jelenti.

A sportos autóst támogatja az új kerékgarnitúra is. 17 colos központi csavaros felnik és 225/35-ös abroncsok kerültek az autóra. Az teljes átalakításért 10 000 eurót ( 2,6 millió Ft) kér a Michalak design, de ebbe az egyedi fényezés is benne van.