A nyüzsgő Károly körúton nyitotta meg a Cupra a régió első Garage in the City belvárosi bemutatótermét. Mostantól az országban itt állítják ki először a spanyol márka legújabb modelljeit, mint például a megnyitó alkalmából a teljesen elektromos Tavascant, amelyre már a magyarországi bevezetés előtt lehet a helyszínen néhány kíváncsi pillantást vetni. Hasonló bemutatóterem nyílt korábban például Barcelonában vagy Párizsban.

Nem kevésbé érdekes a másik kiállított ritkaság, a Formentor VZ5 Century Bronze limitált kiadású verziója sem. Az új autók mellett exkluzív rendezvényeket is kínál majd a nagyközönség számára a száz négyzetméteres bemutatóterem.

Olyan autószalon nyílt Budapesten, ahol nem lehet autót venni 1

A Garage in the City koncepció lényege, hogy a helyszínen nincs szerviz, nincs hagyományos értelemben vett értékesítés, kellemes hangulatban, belvárosi környezetben ismerkedhetnek meg a járókelők, potenciális vevők az autókkal. Aki pedig a közeli bevásárlóutcákból kanyarodna a Károly körút felé, annak már csak a Cupra egyedi divatkollekciójának darabjaiért is érdemes lesz benéznie ide.

A Cupra Tavascan, azaz a márka második tisztán elektromos modellje 2024 harmadik negyedévében érkezik, amelyet a kizárólag Győrben gyártott Terramar követ. Ez a modell ugyanazon a gyártósoron készül majd, mint az Audi Q3 és Q3 Sportback modellek.

Persze azok sem maradnak hoppon, akik beleszeretnek valamelyik Cuprába, később egy értékesítő – ha szeretnék – megkeresi őket, hogy kipróbálhassák az autót.