Idén is nagyot szólt az Automobil és Tuning Show, a 17. rendezvényen pedig nem maradhatott el a már hagyománnyá vált nyereményautó-sorsolás sem. 2023-ban is, ahogy 2015 óta szinte minden évben, élőben nézhették végig a Westend plázában shoppingolók, hogyan alakul át az a Seat Leon FR kombi, amit a szervezők választottak.

Egy hölgy nyerte az AMTS nyereményautóját, már át is vette! 1

Minden évben valami olyan alanyt keresnek, amilyen még nem volt, így esett a választás erre a kombira. Alig ismerni rá, típusazonos lökhárítót és küszöbtoldatokat kapott, a felniket pedig a Japan Racing kínálatából választották hozzá.

Futóművét állítható magasságúra cserélték, a beltérben pedig minden ülés új kárpitot kapott, ami színben passzol az autó külső dekorjához. A három árnyalatú fóliázás egyik legérdekesebb része a hátsó kerekek feletti domború, 3D hatású sok pici Toyo Tires felirat, ami éppen csak átsejlik a fólián.

Egy hölgy nyerte az AMTS nyereményautóját, már át is vette! 13

A Seat Leon FR szolid tuningot kapott, ültetett futóművel, nagy felnikkel, teljes belső kárpitozással és egyedi dekorral

Ezt az autót sorsolták ki az AMTS utolsó napján, március 19-én, a szerencsés nyertest pedig azonnal hívták is telefonon, egyenesen a nagy színpadról. A nyertes pedig egy hölgy, Vörös Anikó, aki éppen a Vezess standján nézte kivetítőn a sorsolást, amikor hívták a szervezők, övé a Seat Leon!

Egy hölgy nyerte az AMTS nyereményautóját, már át is vette! 14

Anikó mindennapi használatra fogja bevetni az új autóját, és alig várta már, hogy átvehesse a kulcsait

Anikó és párja pedig most át is vehette az autó kulcsait, ami mellé az autóról készült rajzot és egy egyedi LEGO szettet is kapott, amiből a nyereményautó pontos mását építheti meg kicsiben. Anikó nagyon örült az autónak, és esze ágában nincs túladni rajta, napi használatba állítja a kombit jelenlegi autója helyett.