A Volvo megújítja mindkét villanyautóját. Az XC40 Recharge, amelyet már vezeték nélküli töltőtechnológiával is tesztelnek, új első lökhárítót és keret nélküli hűtőmaszkot kap, hogy jobban hasonlítson a közelmúltban bevezetett Volvo C40 Recharge testvérmodellre.

Olcsóbb lesz a Volvo villanyautója 1

A T alakú nappali fényekkel tagolt fényszórókat pixel LED-es világítástechnológiával szerelik fel, így a lámpa nemcsak a kanyarok ívét követi, de automatikusan megakadályozza a szemből érkezők elvakítását is.

Az XC40 Recharge mostantól prémium bőrmentes kárpitozással is rendelhető, továbbá kibővítik a karosszériaszínek és keréktárcsák választékát.

Olcsóbb lesz a Volvo villanyautója 13A számos esztétikai módosítás mellett a műszaki tartalmat is átdolgozta a Volvo. A C40 Recharge, amely eddig csak összkerékhajtással volt elérhető, mostantól egy villanymotoros, elsőkerék-hajtású kivitelben is rendelhető lesz. A modell 69 kWh kapacitású akkumulátora a várakozások szerint akár 434 kilométeres hatótávolságot biztosít, gyorstöltővel 10 százalékról 32 perc alatt 80 százalékra tölthető.

Olcsóbb lesz a Volvo villanyautója 14

Új az XC40 Recharge maszkja és első lökhárítója